Over Felice de Baare


"Ik ben Felice. Vanaf mijn 16e actief bezig met het brede thema spiritualiteit en de verschillende manieren om mijzelf te ontwikkelen op dit gebied. Toentertijd ben ik begonnen met de tarotkaarten, die mijn moeder mij gaf onder het mom van 'dit is denk ik wel iets voor jou'. Dat klopte, dankjewel mam!"

 

Felice is niet alleen hartstikke lief en mede oprichtster van HOUSE OF ELDER...
Ook kennen veel mensen haar van haar Spiritueel Centrum Miraja!


Opleidingen
Deze ontdekkingstocht met de kaarten leidde mij via hekserij en andere natuurreligies, langs Reiki en Shambhala-opleidingen, totdat ik uiteindelijk mijn draai vond bij Trance Healing, Channeling en Mediumschap. Hier heb ik verschillende opleidingen voor gevolgd en examens afgelegd bij Marion Berndsen van Praktijk Maylight in Uden.

Specialisaties 
Het contact leggen met Gidsen bleek er van nature in te zitten en ging mij zeer goed af. Mijn specialiteit zou je dan ook het ‘contact met Boven’ kunnen noemen. Door mijn ego tijdelijk opzij te zeggen via meditatie en visualisatie is het voor mij mogelijk om mijn Spirituele Gidsen direct te channelen en via hen zeer treffende informatie met de aanwezigen van een sessie of avondbijeenkomst te delen. Mijn Gidsen weten raad met aardse vraagstukken als liefde, werk en familie, als ook met meer bovennatuurlijke onderwerpen, wat hen heerlijk veelzijdig maakt en zeer waardevolle gesprekspartners. En ze hebben nog humor ook!

Werkwijze
Bij al mijn sessies, workshops en opleidingen streef ik ernaar om de spirituele wereld op een nuchtere en laagdrempelige wijze neer te zetten. Ik ben van mening dat spiritualiteit niet 'zweverig' is, maar goed ingepast kan worden in ons dagelijks leven en gecombineerd mag worden met een dosis humor.

Ook geef ik al mijn activiteiten op de wijze zoals ik de lessen graag zelf had willen ontvangen. Door zelf het wiel een aantal keer te hebben uitgevonden, weet ik intussen vrij goed wat mogelijk is en hoe een individu het beste uit hem/haarzelf kan halen. Elk persoon is immers uniek en dat betekend dat alle lessen ook steeds weer uniek zijn en afgestemd op de (specialiteiten van) de deelnemers.
Ik ben geen voorstander van alle lessen hetzelfde laten zijn en alle deelnemers dezelfde leermethode voor te leggen: ieder mens leert en ervaart anders en de lessen op spiritueel vlak mogen dit weerspiegelen.

Tijdens één of meerdere behandelingen geef ik inzicht in je persoonlijke groei en in de punten waarop je klem loopt (reading), of breng ik balans via handoplegging (healing). Mijn doel is altijd om oplossingsgericht te werk gaan en praktische handvatten mee te geven waar jij verder mee kunt. Ik ben dan ook niet van de lange trajecten. Dat gezegd hebbende merk ik dat voormalige klanten er na een healings-traject vaak voor kiezen om eens per kwartaal/half jaar terug te komen voor een ‘energetische apk’, omdat dit hen zichtbaar goed doet.

Hobby's
Al met al is de spirituele wereld intussen een onderdeel van mijn dagelijks bestaan en ik zou niet anders willen. Maar gelukkig heb ik ook voldoende aardse hobby’s om met beide benen op de grond te blijven staan.
Zo lees ik veel non-fictie over geschiedenis, folklore en de Hermetiek (met literatuur en romans tussendoor voor de hoognodige afwisseling) en schrijf ik regelmatig artikelen over spiritualiteit, Goden en Godinnen en het modern Paganisme. Al het lesmateriaal dat je bij Spiritueel Centrum Miraja ontvangt is door mijzelf geschreven en daar is vaak meerdere jaren aan research ingegaan.

Andere hobby’s zijn koken, zingen (ik zing als hoge sopraan), ansichtkaarten versturen en ontvangen via Postcrossing, tekenen, DIY-projecten en journaling. Maar ik mag dan inmiddels 35 zijn, ik ben nog altijd dezelfde gekke heks met hetzelfde pakje Rider Waite-tarotkaarten. En daar ben ik trots op.

Liefs,

Felice

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x