Agenda - workshops, bijeenkomsten, vieringen en opleidingen

AGENDA HOUSE OF ELDER

Wegens de aanslaande sluiting van de winkel staan er op dit moment weinig opleidingen in de agenda. Maar alle onderstaande opleidingen zullen starten op hun respectievelijke data. 
Mocht je vragen hebben over onze andere workshops en opleidingen, mail even op [email protected] en ik houd je op de hoogte van nieuwe data voor 2025. 


Lesdag Dierencommunicatie
Op veler verzoek terug van weggeweest: Dierecommunicatie <3 Het lijkt kort, maar in 1 dag zijn de beginselen van Dierencommunicatie aan te lere. Dit is een workshop waarin jij jouw kwaliteiten als medium leert gebruiken en toepassen tijdens een goed gesprek met jouw favoriete (huis-)dier.

Tijdens deze lesdag wordt er aan de hand van foto's gewerkt en leer je de verschillende technieken als het gaat om verzenden en ontvangen van de informatie. Er is ruimte voor het werken met wilde dieren, huisdieren en overleden dieren. Een dag vol interactie en oefening! Inclusief een uitgebreide handleiding om daarna ook thuis verder aan de slag te kunnen gaan.

Datum: Zondag 2 juni 2024
Locatie: Gierstraat 37 in Haarlem.
Tijd: 09.30 - 15.00 Uitwisseling: €125
Inclusief uitgebreide handleiding en certificaat.


Elder Ankh Energy - Graad I (start nieuwe groep!)
Binnen House of Elder staat Felice bekend om haar krachtige healings met de Egyptische Ankh. Deze sessies zijn diepgaand, transformatief en herstellen de harmonie. En deze fijne healingstechniek is ook zelf te leren! Gedurende verschillende lesdagen komen er meerdere technieken aan bod, maar alles begint op deze dag met de eerste graad Elder Ankh Energy. Inclusief eigen krachtige ankh om gelijk mee aan de slag te gaan <3

Datum: Zondag 23 juni 2024. Tijd: 09.30 - 15.00
Locatie: Gierstraat 37 in Haarlem.
Uitwisseling: €300.
Inclusief gechanneld lesmateriaal, syllabus en tweebenige ankh (21.5 cm).
Heb je al een eigen tweebenige ankh? Dan is de uitwisseling €125.


Elder Soul Energy Healing Opleiding II  (Gevorderden)
In het najaar van 2024 zal de gevorderden opleiding van onze healingsmthodiek worden gegeven!
Stap samen met ons nog dieper de wereld van energetische healing in en leer nauw samen te werken met meerdere gidsen tijdens een healing, ervaar de veelzijdigheid van afstandhealings en trancehealing. In elke les komt er een nieuwe techniek aan bod, waarbij het geven van deze energie aan jezelf en anderen een stevig transformatieproces aanwakkert. Ook zijn deze lessen inspirerend voor je eigen ontwikkeling, spirituele kennis en het versterken van je mediamieke talenten.

Start: Zondag 29 september 2024. Tijd: 09.30/15.00
Uitwisseling: €1250 voor 10 lessen (betaling in delen van €125 per maand mogelijk)
Data: Zondag 29 september 2024, 27 okt, 24 nov, 26 jan ‘25, 23 feb, 23 maart, 27 april,
25 mei, 22 juni en 21 september 2025.
Inclusief lesmateriaal en certificaat.


Tarot Masterclass: Tarot & Jung
De tarot geeft een prachtige leidraad voor je persoonlijke ontwikkeling aan de hand van de Jungiaanse Archetypen. Deze Masterclass van drie bijeenkomsten neemt je mee de diepte in en laat je zien hoe je de Archetypen kunt aanwenden voor het ontwikkelen van je (onder-)bewustzijn.

Met verschillende oefeningen om zelf kennis te maken met de Jungiaanse Archetypen, naast een degenen basis die je van ons meekrijgt. Zo zal jou verbinding met de tarot nog diepgaander worden. Deze Masterclass Tarot kenmerkt zich door het interactieve, praktische en psychologische karakter.
Enige voorkennis van de tarot wordt geadviseerd.

Data: Zaterdag 12 oktober, 9 november en 7 december 2024.
Locatie: Gierstraat 37 in Haarlem. Tijd: 09.30 - 15.00
Uitwisseling: €375 (betaling in delen van €125 per maand mogelijk)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x