Edelstenen P-Z

Sorteren op:

Maansteen heeft een heel zuivere energie en is favoriet bij de klanten van Elder en wij gaan graag mee in dit enthousiasme.
€59,95
Maansteen heeft een heel zuivere energie en is favoriet bij de klanten van Elder en wij gaan graag mee in dit enthousiasme.
€59,95
Super seven is een combinatie van amethist, rookkwarts, rutiel, cacoxeniet, lepidocrosiet en
goethiet in bergkristal. En daardoor een geweldige spirituele steen met hoge vibratie!
€14,95
Een heerlijke steen om inzicht te geven in je levenspad en op afstand het grotere geheel te overzien.
Dus als je op zoek bent naar overzicht is dit jouw steen!
€7,95
Een prachtig sieraad met zwarte spinel. Een zeer fijne energie die je kan ondersteunen en je graag ondersteunt.
Het vernieuwt energie en moedigt je aan in moeilijke omstandigheden. Ook vermindert het stress angst en depressieve of donkere gevoelens.
€19,95
Vanwege zijn prachtige groene kleur en krachtige werking is dit een zeer gewilde edelsteen. Hij zet negatieve energie om in positieve energie en helpt verloren balans terug te vinden.
€3,00
Deze steen geeft lichamelijke en emotionele energie en doorzettingsvermogen, waardoor je beter in je vel komt te zitten.
€6,00
Serpentijn is een steen die elke vorm van transformatie ondersteunt en je helpt om door oude, stilstaande energie heen te breken. Ook helpt zij om oud trauma te boven te komen. 
€3,00
Sodaliet brengt rust en inzicht.
Het creëert een helder inzicht in jezelf en helpt je bij onderwerpen zoals acceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen. Het helpt je om beperkende gedachtepatronen te doorbreken.
€3,00
Deze steen biedt enorme energieboosts terwijl hij aardt, de drager in balans brengt en het uitkomen voor de eigen mening bevordert.
€6,00
Tijgeroog is niet alleen prachtig om te zien met zijn oplichtende glans, hij brengt ook een sterke beschermende energie met zich mee waar je meer kracht, uithoudingsvermogen en optimisme door ervaart.  Hij helpt ook om je aandacht naar binnen te richten,
€8,00
Een heerlijke en afwisselende steen met bovenal een zachte energie. Zij helpt je om je grenzen aan te geven zonder dat dit te heftig (voor anderen en voor jezelf) hoeft te zijn. Haalt stress uit lichaam en geest, waardoor je bijna direct ontspant. 
€5,00
Een heerlijke aardende rustgevende
steen die je vitaal maakt. Om onder andere die reden wordt zonnesteen veel gebruikt bij
edelsteentherapie, hij maakt vrolijk, optimistisch en versterkt de organen rond de zonnevlecht.
€4,50
Prairie Tanzaniet uit Wyoming/Amerika. Verbindt het hartchakra met de hogere chakra's en helpt je om de waarheid van je hart te spreken, zet je in je eigen kracht.
€14,95
Mooie Prehniet bol met naalden van Zwarte Toermalijn. 563-613 gram
€85,00
Prehniet is een steen die spirituele groei en oude wijsheid ondersteunt en daarmee het pad van zelfontwikkeling een boost geeft.
€7,95
Een prachtige steen met een unieke combinatie van Calciet en Pyriet. Calciet, de brenger van helderheid. Maar ook de activeerder van lichamelijke, spirituele en geestelijke groei en ontwikkeling. Pyriet is een steen die overvloed biedt.
€69,95
Rookkwarts laat je voorwaarts gaan en zet zaken in een positief licht. Het is een steen die helderheid van geest geeft en helpt met nadenken en focussen.
€39,95
Fijne grote punten van Tijgeroog. 140 tot 221 gram per stuk
€24,95
De steen grondt je stevig en laat je prioriteiten stellen, waardoor er helderheid van geest ontstaat en de weg voorwaarts duidelijk zal worden. Een fijne steen daarom bij elke vorm van stilstand. 
€6,95
Rhodochrosiet is een fijne steen die je ondersteuning geeft op het gebied van alles dat met het hart te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning om meer vanuit je hart te leven en je te richten op dat wat je vrolijk, liefdevol, enthousiast en crea
€16,95
Zeldzame steen die je een liefdevolle boost geeft.
€9,95
Rookkwarts laat je voorwaarts gaan en zet zaken in een positief licht. Het is een steen die helderheid van geest geeft en helpt met nadenken en focussen. Bijzonder aan rookkwarts is dat hij zowel grondt als je ook in contact brengt met Boven.
€60,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x