Spiritueel Centrum Miraja
€ 111,00 Incl. btw

Dit product is je aankoopbewijs voor de eerste lesdag.
Aanmelden kan ook door te mailen naar [email protected]
Betaling kan in de winkel plaatsvinden op de dag zelf.

Op voorraad
Levertijd:
e-mail bevestiging: 0-1 dagen
Dit is één van de eerste opleidingen die ik gaf binnen Spirituele Praktijk Miraja. Toevalligerwijs is het ook één van de eerste opleidingen die ik zelf heb gevolgd toen ik besloot meer te willen werken met de spirituele wereld. Ik wilde graag weten wat mijn intuïtie zou kunnen toevoegen aan mijn leven. Nou, dat heb ik geweten! In deze opleidingen laat ik je kennismaken met meerdere facetten van Mediumschap en richten wij ons op jouw talenten.

Ik heb deze lessen Soul Mediumschap genoemd, omdat de Ziel altijd het uitgangspunt is:
Onze samenwerking met de Ziel, het verstaan van de Ziel en het begeleid worden in je eigen ontwikkeling aan de hand van de roep van de Ziel.


Vanuit House of Elder bied ik aan:
- Opleiding Soul Mediumschap Jaar 1 (6 lessen)
- Opleiding Soul Mediumschap Jaar 2 (6 lessen)
- Masterclass Trance Healing (2 lessen)
- Masterclass Trance Mediumschap - Channeling (2 lessen)
- Masterclass Lightwork (2 lessen)
- Masterclass Divinity (2 lessen)

Werkwijze
De wijze waarop ik de lessen heb samengesteld richt zich op het krijgen van vertrouwen in je talenten en het juist verwoorden van de ontvangen intuïtieve informatie. 
Door het uitproberen van verschillende disciplines binnen de spirituele wereld krijg jij een helder beeld van de mogelijkheden en jouw eigen talenten binnen die mogelijkheden.
In het linker kader worden de onderwerpen die aan bod komen weergegeven.

Ook wordt er in de lessen veel gewerkt met jouw eigen spirituele gidsen.
Deze spirituele begeleiders willen jou graag ondersteunen en wij voelen ons vrij gebruik te maken van hun aanbod. Gidsen worden ook wel Lichtwezens genoemd en kunnen overleden dierbaren zijn, engelen, Goden/Godinnen of mensen die jij in een vorig leven hebt gekend.  Elk mens heeft meerdere gidsen. Wie jouw gidsen zijn en wat zij voor jou kunnen betekenen; daar komen we achter in deze opleiding. 

Inwijdingen
Om je verder te ondersteunen worden er twee inwijdingen gegeven tijdens de lessen (doorgaans in les 2 en les 5) die specifiek gericht zijn op het beoefenen van mediumschap. Zie deze sessies als een diepte-healing. Dit wil zeggen dat er op twee momenten energetische blokkades worden verwijderd die jouw intuïtie en vertrouwen hinderen in hun groei. Het kan hierbij om emoties gaan, vorige levens, of andere onzuiverheden die met de inwijding worden weggehaald. De cursisten ervaren de energie die hierbij vrijkomt als erg prettig en het geeft direct al resultaat in de lessen. 

Veiligheid
In mijn ervaring wordt het het onderwerp van veiligheid binnen mediumschap erg ondergewaardeerd. Eén van de pijlers waarmee ik deze lessen heb opgezet is het gebruik van meditatie- en visualisatieoefeningen om je te helpen ontspannen, te gronden (heel belangrijk!) en om het lijntje met de Spirituele Wereld open en zuiver te houden. Daarnaast leer ik je hoe je in visualisaties veilig met je spirituele gidsen kunt communiceren.

Soul Mediumschap jaar 1
Je ontvangt informatie over een scala aan spirituele thema's, wat ervoor zorgt dat je verschillende zintuigen leert gebruiken voor het ontvangen van intuïtieve boodschappen.  Aan het begin van elke les is het van belang om tot rust te komen, zodat de stem van je intuïtie van zich kan laten horen. Daarom heb ik een lesindeling gemaakt met ‘s ochtends meditatie en persoonlijke ontwikkeling en in de middag praktische oefeningen en praktijkervaring vergaren. 

Theorie is altijd van belang om een basis te vormen betreft de technieken die aan bod zullen komen. Het geeft houvast, maar mag daarna (deels) worden losgelaten om de intuïtie vrij baan te geven. Het zelf oefenen, ervaren en uitwisselen met elkaar staan altijd centraal in de lessen. Met behulp van praktische tips en leuke oefeningen kom je al vrij snel op het punt dat je intuïtieve boodschappen voor de andere deelnemers doorkrijgt en korte doeltreffende readings kunt geven.

Onderwerpen Mediumschap Jaar 1
- Visualisatie, Meditatie & Gronding
- Persoonlijke en Spirituele Ontwikkeling
- Spirituele Gidsen ontmoeten 
- Auraleer
- Totemdieren
- Tarot en Orakel als divinatiemethode
- Boodschappen van Moeder Aarde- Stenen
- Opstellingen - Helende Energie
- Dierencommunicatie
- Fotoreading
 

Exacte samenstelling van onderwerpen in de lessen hangt af van de specialisatie, interesse en aanleg van de deelnemers.

Soul Mediumschap jaar 2
Het tweede jaar richt zich op het verder uitwerken van de eigen vaardigheden op het gebied van Mediumschap. Exacte samenstelling van onderwerpen in de lessen hangt af van de specialisatie, interesse en aanleg van de deelnemers.

Onderwerpen Mediumschap Jaar 2
-
Visualisatie & Meditatie - Verdieping
-
Bescherming van het Aura - Verdieping
- Persoonlijke en Spirituele Ontwikkeling - Innerlijk Huis
- Opstellingen Verdieping - Vorige Levens 
- Boodschappen van Moeder Aarde - Bloemen
- Psychometrie
- Spirituele etiquette en richtlijnen voor het uitvoeren van readings
- Werken met Engelen, Goden en Gidsen


Masterclass Trance Healing
De helende frequenties van Boven doorgeven zonder dat ons bewustzijn ertussen komt en een eigen mening deelt over wat er geheeld dient te worden. Dat is Mediumschap op haar best. In deze Masterclass richten we ons op Trance Healing en het doorgeven van sterk helende frequenties. Fijn om te geven, maar zeker ook fijn om te ontvangen.

Masterclass Trance Mediumschap- Channeling
De bijzondere boodschappen van Boven doorgeven zonder dat ons bewustzijn ertussen komt en een eigen mening deelt. Dat is Mediumschap op haar best. Channelen spreekt velen tot de verbeelding, maar het is een bezigheid die voordelen en nadelen kent. Hoe kun je op veilige wijze in contact komen met jouw Gids om mee te channelen en wat zijn de grenzen daarin. Deze Masterclass vertelt je alles.

Masterclass Divinity
Deze Masterclass richt zich op het werken met Lichtwezens zoals Engelen, Goden en Opgestegen Meesters. Dit is een genuanceerd onderwerp dat vele facetten kent en waarover er veel wilde verhalen de ronde doen. Wat zijn deze wezens, hoe kun je met hen werken en hun energie ervaren? Let op: Healing is onderdeel van deze Masterclass.

Masterclass Lightwork

Deze Masterclass richt zich op het werken met Overledenen binnen de grenzen van wat wenselijk en mogelijk is. Dit is een genuanceerd onderwerp dat vele facetten kent en waarover er veel wilde verhalen de ronde doen. Hoe kan er op een veilige wijze met overledenen gewerkt worden (en wat moet je vooral niet doen) en hoe richt jij je tijdens een huiszuivering op het helpen van overledenen? Deze Masterclass geeft het inzicht.
Let op: Healing is onderdeel van deze Masterclass.

Voor wie zijn de opleidingen geschikt?
Soul Mediumschap is geschikt voor iedereen die de eerste stappen op het spirituele pad heeft gezet en graag meer wil werken met de eigen intuïtie. Voor deelname aan de Masterclasses is een vooropleiding bij mij of elders noodzakelijk. Bij vragen over deelname kun je mij mailen op [email protected]
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x