Waite, A.E.
€ 14,95 Incl. btw

Het meest gebruikte tarotdeck. Ideaal voor beginners!

Op voorraad
Levertijd:
1 -3 dagen levertijd

Het Rider Waite Tarot

Het meest gebruikte tarotdeck!
Ideaal voor beginners, maar geliefd bij vele gevorderden.

Het Rider Waite Tarot is het meest populaire en bekende tarotdeck, zowel voor beginners als ervaren gebruikers. Het spel werd in 1910 voor de eerste keer in Londen gepubliceerd. Het spel werd door Pamela Colman Smith ontworpen aan de hand van instructies van Arthur Edward Waite, een prominent lid van de Golden Dawn orde.

Het bijzondere van de Rider Waite tarot is dat de Kleine Arcana met de komst van deze editie voor het eerst illustraties bevatte. Voorgaande tarotspellen gaven bij de Kleine Arcana enkel de aantallen weer, net zoals bij een gewoon kaartendeck (klaveren, harten, op een witte achtergrond, etc.).
Door de komst van deze afbeeldingen werd het gemakkelijker om intuïtief te associëren en dus om toe te passen bij metafysische en spirituele doeleinden.

Dit tarotdeck heeft de tand des tijds goed doorstaan en is nog altijd het meest populaire tarotspel voor mediums, heksen en andere spiritueel bewuste mensen. De kaarten zijn duidelijk in hun ontwerp en toch bevatten ze alle basiservaringen van de mensheid.

Of je nu als beginner enkel de Grote Arcana wil gebruiken bij leggingen, of het hele deck van 78 kaarten wil leren kennen: De Rider Waite Tarot is een must-have voor elke kaartlegger.

Dit is ook het deck dat onze Felice aanraadt en waarmee wordt gewerkt binnen al haar consulten, tarot-opleidingen en kaart-workshops.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x