test banner

Maak kennis met Amber van House of Elder

Maak kennis met Amber van House of Elder

Maak kennis met Amber van House of Elder

Een bekend gezicht in de winkel is Amber! Zij werkt nu ongeveer 2 jaar bij House of Elder en wist ook daarvoor al veel van edelstenen af. Dat is natuurlijk enkel toegenomen in de loop der tijd :D Daarom kun je bij Amber terecht met al je vragen over edelstenen en helpt zij je graag met het afstemmen en uitzoeken van de juiste steen voor jezelf, of als kadootje voor iemand anders
 
Amber is een enthousiast, kunstzinnig en authentiek iemand die met haar fijngevoelige oog onze etalage en winkelaltaren inricht, zodat die er op hun best uit zien! Ook buiten de winkel om is zij heel creatief, tot voor kort via haar eigen online atelier Vidarrcrafts. Daar maakte zij bijzondere sieraden waarin edelstenen, botten en tin zijn verwerkt. Op dit moment is Amber aan het kijken op welke manier haar creatieve brein het beste tot haar recht komt en wij kunnen niet wachten om te zien hoe zij zich de komende tijd zal ontwikkelen (De geruchten gaan dat Amber runen consulten komt verzorgen bij House of Elder!). 
 
Voor Amber is House of Elder een plek om tot rust te komen, te leren over de edelstenen en te experimenteren met wierook en kruiden. Wist je dat Amber onze huidige Spell Bottles heeft gemaakt? Ze deinst er niet voor terug om iets nieuws te proberen en heeft zo heel krachtige bottles gemaakt voor in de winkel. Elder wordt verrijkt door haar kennis en fijne gevoel voor humor. Het is dan ook altijd een plezier om met je in de winkel te staan, Amber!
 
Hoewel alle donkere stenen een plekje hebben in Ambers' hart, zijn haar lievelingsstenen op dit moment: 
- Afrikaanse Bloedsteen
- Obsidiaan 
- Larvikiet
 
Elke vrijdag kun je Amber in de winkel treffen en staat zij voor je klaar om haar intuïtie aan te wenden voor je volgende stenen aankoop. Ik kijk ernaar uit!
 
Liefs, 
Felice

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »