test banner

Maak kennis met Merel van House of Elder

Maak kennis met Merel van House of Elder

Even Voorstellen: Merel van House of Elder
 
Ik wil graag de komende tijd de collega's in het zonnetje zetten die jullie vaak te woord staan. Deze week beginnen we met onze nieuwe collega Merel.
Ze is 25 jaar, enthousiast en altijd in voor een praatje met onze gezellige klanten. Ook voor al je vragen over edelstenen kun je bij Merel terecht, want van jongs af aan wist Merel dat ze hooggevoelig is, waardoor ze goed kan afstemmen op welke steen er nu bij jou past. 
 
Het fijnst aan de winkel vindt zij de sfeer en de uitwisseling van energie die voelbaar is tussen klanten, collega’s, maar ook bij de cursisten die achter in de winkel les krijgen. Ik ben steeds weer blij verrast te zien hoe Merel haarfijn aanvoelt hoe een lesdag in de groepsruimte verloopt. Over House of Elder heeft Merel te zeggen: “De winkel is als een warm bad waar je met elke klant wel een leuk, of verrijkend gesprek kunt houden, terwijl je ook in een comfortabele omgeving je werk doet. Omringt worden door spirituele objecten voegt daar nog een laag van plezier aan toe.”
 
Naast het werk in de winkel studeert Merel en is ze heel creatief. In haar eigen woorden: ”Ik hou van creatief bezig zijn en in de natuur zijn. Dus je ziet mij veel zingen, dansen, schilderen of borduren en zo vaak als mogelijk is ga ik naar het bos en de zee! Ook ben ik graag bezig met zelfontwikkeling op psychologisch en spiritueel gebied.” Ik heb een eerste borduurproject van Merel mogen zien en echt, ze heeft talent!
 
En zoals traditie is bij Elder: Merel haar favoriete stenen zijn:
· Rookkwarts
· Oceaan Jaspis
· Regenboog Maansteen
 
Merel is wat verlegen, dus we hebben hier een mooi schilderij van Merel met haar kat Yujin geplaatst. Merel kun je live op de zondag bij Elder ontmoeten.
Wij zijn blij je in House te hebben en hopen dat jij je nog lang bij ons spiritueel zal kunnen ontwikkelen!
 
Liefs,
Felice

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »