test banner

Maak kennis met Stacy van House of Elder

Maak kennis met Stacy van House of Elder

Maak kennis met Stacy van House of Elder
 
Wij verwelkomen sinds kort in onze winkel de opgewekte Stacy! In haar drukke agenda heeft zij alsnog tijd weten vrij te maken om in het weekend House of Elder te komen ondersteunen en daar ben ik maar wat blij mee. 
Want niet alleen is Stacy een ontzettend lief mens en een sterk medium, ook weet ze alles over het werken met energie en staat ze voor iedereen klaar met inzichten, bespiegelingen en een wijs woord. 
 
Stacy beschrijft House of Elder als "een tweede thuis.. een fijne plek, met wat warme huiskamer-gevoel. Waar je rond kan snuffelen, jezelf kunt zijn en even op kan laden. Ook zijn er altijd one of a kind pareltjes in de winkel te vinden. Wat voelt als schatzoeken of eigenlijk 'schat-vinden'. Dat vind ik zelf het meest fijne en leuke aan de winkel, want elke dag kijk ik er mijn ogen uit."
 
Ja, het blijven vinden van mooie spullen is een bekend probleem in de winkel en wij hebben zelf ook vaak genoeg moeite om niet alles mee naar huis te nemen ;-)  Naast het werken in de winkel heeft Stacy een eigen bedrijf waarin zij onder andere readings verzorgd en healings, transformerende persoonlijke sessies en korte retreats geeft. Ook werkt zij daarnaast met heel veel liefde bij een gezin waar zij voor de 3 jongens de dagelijkse zorgt draagt.
 
En zelfs dan blijft er nog tijd over voor hobby's, want Stacy vertelt: "Ik kan heel erg genieten van allerlei vormen van creatief bezig zijn. Van koken tot muziek luisteren en dansen. En van tekenen/schilderen en dichten tot yoga. Maar een grote liefde is toch de natuur. Ik kan uren in de bossen of de duinen zijn en daar helemaal wegzakken in de natuur. Opladen. Kijken. Luisteren en ervaren." 
 
De lievelingsstenen van Stacy zijn op dit moment: 
- Kambaba Jaspis
- Mangano Calciet
- Rozekwarts
 
Ik hoop dat je nog lang de mooiste ervaringen in onze winkel op komt doen en ben heel blij je tot ons team te mogen rekenen!
 
Liefs, 
Felice

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »